I norrland kostar ingenting nånting

Åh jag städar mitt rum. Eller just nu snarare river ut allt ur garderoberna. För jag ville städa dem också nu när jag ändå håller på. Men det har bara blivit en enda stor röra på golvet. Aja. Snart sinar väl den också. 

Tumblr_lwtd5qvszu1qj19rlo1_500_large

From all of us...


Julafton har varit nu. Den dagen de flesta väntat spänt på. Jag hoppas att alla ni fått en riktigt bra julafton med god mat och en himlans massa julklappar. Och att ni hann se Kalle på tv. För det är ju det bästa. I allafall har jag haft en jättebra jul. Hittils. För det är väl inte riktigt slut? Inte enligt mig i allafall. Hursomhelst, jag fick en gitarr! Så himla roligt! Nu ska jag bli proffs. Eller nåt. Att kunna ett par låtar är kanske ett bättre mål. Men ändå. Och så fick jag ett Créme Brûlée set med brännare och fyra formar samt sedan sex extra formar. Något jag önskat mig ett tag. Så nu ska jag laga en massa olika roliga grejer! :) Sen fick jag en vinröd kånkenryggsäck och ett par vita högtalare till datorn med subwoffer. Så nu blir det Håkan på hög volym!
(Uppdatering: Det stavades visst Subwoofer, samt så var jag visst helt lost för det var ingen sådan, det var en bas. Men det är inte så konstigt att det blev fel då jag faktiskt inte kan nåt om sådana här grejer. Hehe.)
Dessa är ett urval av mina fina julklappar. Jag är supernöjd.
Sitter och lyssnar på Michael Bublés julskiva. Han är jättebra. Gör tillochmed Jinglebells till en bra låt. Vilket inte många kan. Så om ni inte lyssnat på den tidigare borde ni söka upp den och göra det. För den är riktigt bra.

Imorgon ska jag och syster gå på rean. Reor är bra.

Jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar

Vi hade endast en lektion idag. Men jag var inte med på den. Utvilad vaknade jag imorse ock kollade på klockan. 9:55. Fem i tio. Var verkligen klockan så mycket? Jag skulle ju ha vaknat för en och en halv timmae sen! Och klockan hade inte ringt, jag var helt säker på att jag inte tryckt på Snoozeknappen, helt säker på att jag faktiskt inte vaknat av någon radio. Men jo. Radion var på. Och hade nog varit i en och en halv timme. Men på något sätt hade ljudet sänkts så att den inte hördes, vilket är konstigt då den funkade fint igår och jag i alla fall inte fipplat med volymen. Så jag stannade hemma, för det var ingen idé att fara till skolan för att fara hem igen.
Z221080303_large

En ängel i vietnam


Lucia på Midgård. Finaste luciatåget, så himla stort också. 
Äntligen är NP gjort. Nu slipper jag matten tills våren.

Burning through my head

Imorgon är det Lucia. Och NP i matte C. Så. Jävla. Jobbigt. Och de kunde inte satt det på en bättre dag tydligen. Varken före eller efter Lucia. Inte heller på en bättre tid. Vi ska skriva mellan halv ett och halv fem. Så. Himla. Korkat.

... and one for me.

Åh jag hatar då man måste installera alla dessa jävla program som jag inte alls vet vad jag ska ha dem till så då får det vara men då kan jag inte göra det jag vill göra för det jag vill göra behöver de där jävla programmen som jag inte vill installera för att jag inte vet vad de är. Jävligt irriterande.
Jag räknar matte. Varvat med att nästan slå sönder datorn. Men jag är lite gladare nu då jag äntligen figurerat ut hur en viss funktion fungerar. Det känns bra då det förmodligen kommer vara en av huvudfunktionerna frågorna är baserade på i nationella provet på tisdag. Mmm.
Köpte förresten ett armband på marknaden. 15 kr. Så nu har sju och en halv krona gått till något bra. Vad minns jag inte.

One for you...

Jojo. Det är typ den roligaste saken som finns. Fick en av mormor, och jag är typ beroende. 
Som vanligt trängdes folket i maskinhallen och i växthusena och mellan dem på Forslundas Julmarknad. Det fanns mycket krimskrams. Många onödiga saker. Lite saker som faktiskt var värda att köpa, men som man inte köper eftersom man inte är ute efter värda saker. Jag köpte som vanligt en sån där onödig sak, men det var dock en väldigt fin liten tovad ängel att ha nånstans i mitt rum. Och en hyacint. För att jag hade en tom kruka hemma. 
Och sen for jag på stan och köpte en burk. Så nu har jag påbörjat en julklapp också. Jag måste ta tag i det nu då det är jul om typ två veckor, för jag har typ bara köpt en julklapp än så länge. Och en halv nu då.

Musiken dunkar utanför mitt rum.

Foto av mig. Mörk, jag vet. Men jag är ingen sån som orkar redigera bilder.

Det är Snösorm. Skulle jag i allafall vilja kalla det. Svinkallt ute. 
Ikväll blir det att kolla på Idol. Robin eller Amanda? Robin så klart. 
Och nu när jag ändå berättar vad jag ska göra, bara för att jag sitter här och har tråkigt och inte har något vettigare att skriva, så säger jag att jag imorgon ska på Forslunda Julmarknaden, sedan räkna matte (ofc) och sen på söndag ska jag på Julmarknad på Hamnmagasinet. Och såklart räkna matte efteråt.

Som ett tuggummi som inte vill lossna från skon.

Sitter i biblioteket och gör matte (självklart liksom, vad annars?) inför nationella på tisdag. Alla andra i min klass utom typ fem personer sitter just nu och skriver labrapporter och labbar svinlånga labbar på kemipaketet. Men inte jag. För jag har teater. Och Idag hade vi ingen lektion. Så jag har hål. Och faktiskt, ibland kan jag sakna kemin lite då och då. För det var kul. Men Just nu, då de måste skriva hur långa labrapporter som helst, är jag ganska glad att jag valde teater. 

Satt föresten och kollade på gamla filmen från "The Travel Show" som vi gjorde i våras. Åh det var så kul! Och vi ägde. Var helt klart bäst om jag får säga det själv. Och det gör jag. 

En smäll på käften och en spark i magen är inget man inte klarar av.

Igår var jag på julmarknad på Gammlia. Det var kallt och trångt men mysigt. Även fast det inte fanns någon snö. Jag köpte te. Och ett bokmärke. Och mörk choklad. Med hallon i. 

Don't rest on the shelf


Hellenius hörna nu, jajamänsan.
Och sedan utröstningen i Idol. Ja, även jag ser på det. GO ROBIN!!! Han måste vinna. För han är bäst. Äger hela stället. Det är min åsikt. Så får ni väl tycka nåt annat men det bryr jag mig inte om. 

Julpyntade i mitt rum förra helgen. Ett jävla kaos fullt med grejer och lådor under hela veckan. Endast i mitt rum. Men i går vid tio tog jag tag i det och plockade undan det som inte ska vara framme just nu. Som vanligt tog det ca fem dagar att pynta mitt rum, vilket är lite konstigt då jag inte har så mycket att he fram. Jag har väl bara en tendens att släppa allt då det nästan är färdigt och gå och göra något annat istället. Hm.
Dessutom kokade mamma knäck igår. Mhm. 

Såg på Wonderland i tisdags. Musik-, musikproduktion- och danstreornas projekt. Typ musikalaktigt, men mycket dans och musik. Det var Alice in Wonderland fast på lite annat sätt. Den var bra. Jättebra musik och dans. Men. Inget slår Hitta Joppe som spelades förra året. Den ägde. 

RSS 2.0