Last Man Standing!

Har hål nu - sitter på biblioteket och lyssnar på musik.
Tråkar lite grann, men vad ska man göra? 

Sen så har vi varit i cafeterian nu efter lunch och anmält oss till Last man standing!! Det ska bli superkul, är så himla taggad! Bara man inte blir eliminerad först... Det vore ju inte kul. Men det är bara att vara på sin vakt.
Last man standing är en lek som alla på Midgårdsskolan är med i - om man anmäler sig alltså - och som går ut på att få en lapp med ett namn på, och sedan "mörda" den personen med att t.ex sätta en klädnypa i personens kläder. Då man "mördat" någon så får man då dennes lapp, och så fortsätter leken tills det bara är en levande person kvar! Men det finns undantag, om man bär kortbyxor, moppehjälm och simfötter kan man inte bli mördad. Men jag undrar hur många som hade tänkt bära det resten av skolåret... Aja, det ska bli sjukt kul i alla fall.

Kom på att jag snart (på onsdag) måste lämna tillbaka mina filmer jag hyrde, och jag har bara sett en av dem! Jag får se den imorronkväll. För ikväll ska jag se
I rymden finns inga känslor. Igen. Men den var så bra. Och mamma vill se den innan jag lämnar tillbaka den på onsdag, så därför måste jag lämna den hos henne imorgon. Så jag måste se den ikväll. För den var bra. :) 

Måste komma på andra bilder, och lägga in egna bilder. För nu blir de bara tagna från nätet, och typ bara helt onödiga egentligen. De läggs som bara in för att det ska vara en bild. Men det får vara så. För tillfället.

Jahopp

Nu har Elina farit hem. Och så har jag precis kommit på att jag måste göra lite läxa. Istället för att ligga och läsa.
Jag vet inte vad jag ska skriva egentligen. "Igår var roligt", kanske. För det var det. Och filmen var så otroligt bra! (För er som inte läst inläggen innan där jag skrivit om filmen typ hundra gånger kan jag säga att jag pratar om "I rymden finns inga känslor"). Ni som inte sett den; ta och gör det! Jag rekommenderar starkt denna film. Och nu när jag ändå skriver om en film som Bill Skarsgård har huvudrollen i, ska jag också rekommendera er att se "Himlen är oskyldigt blå", där han också är med i. Den är också jättebra. Se den.

Nu är det läxa som gäller. Matte. Och funderingar på alla val. Lite jobbigt. Lite tröttsamt. Och jag som redan är trött.

Lördag

Hejhej!

Eftersom det är lördag idag så ska jag lägga in ett recept på en efterrätt jag lagade förra helgen. Den var riktigt god. :)

Chilichokladpannacotta med mango


4 port
ca  30  min.

Ingredienser:

75 gram  mörk choklad

2 st  gelatinblad

2,5 dl  matlagningsgrädde

1 tsk  vaniljsocker

Salsa:

225 gram  mango, fryst eller färsk

0,5 st  chilifrukt

0,5 st  limefrukt skal

1 tsk  honung

Tillagning:

1. Smält chokladen i vattenbad. Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten i 5 minuter.

2. Koka upp grädden. Krama ur gelatinbladet och blanda ner i grädden. Vispa ner den smälta chokladen och vaniljsockret.

3. Häll upp i små fina glas. Kyl i någon timme.

4. Skär mangon i små bitar. Blanda med rivet limeskal, honung samt finhackad chili. Dekorera pannacottan med mangosalsan.


Receptet kommer från tasteline.com

Webbdesign

Sitter nu och har- som rubriken säger- webbdesign. Vi ska göra någon sorts webbplatsanalys eller nåt. Var nyss hos syven och fick lite svar på mina "framtidsfrågor", nej men typ vilket paket jag ska välja eller vilket individuellt val jag ska välja. Jag har världens beslutsångest. Usch.

Men det är fredag idag. Fast det visste ni nog redan. Men det är bra. Fredag = helg = vila. Och så har jag bestämt med min kompis Elina att vi ska se på "I rymden finns inga känslor" på lördag. Det ska bli så kul!
Okej. Nu ska jag fortsätta med webbanalysen. Hejdå.
weheartit.com

Utkast: Jan. 27, 2011

Ja . Jag vet. Headern är likadan som bakrunden. Ska fixa den sen. Men jag orkar inte just nu.
Iallafall så slutade jag innan lunch idag = HÄRLIGT! Fast jag har inte gjort speciellt mycket, mest läst, pluggat och suttit och gjort ingenting på datorn. Typ kollat bilder. 
Gud vad jag längtar till våren och sommaren, då man slipper dessa tunga och tjocka kläder och slipper frysa, då man kan ta på sig tygskor och en lätt jacka, eller ingen alls. Jag älskar den tiden. Visserligen är vintern kul, då man kan åka slalom och skoter, men sommaren är ändå bäst!

Bilden är från weheartit.com

Fast nu måste jag bryta min inte-göra-nåt-på-nätet-tid och fortsätta plugga. Biologi och, gissa vad?
Rätt svar: Matte!! Gud så kul! *host*. Fast jag är glad att jag inte har någe mer läxa i veckan. Tycker inte om läxa.

*suck*

Hallå. 
Nu har jag varit på stan och hyrt film. Det blev I rymden fins inga känslor (!) och Step Up 3. Fast jag vet inte vad Step up tre handlar om egentligen, för den blev liksom tagen på randoom. Man var tvungen att hyra två filmer för att få behålla dem i en vecka. Och det ville jag. Så det blev så.
Jag sitter och ojar mig över mina ben. Det var så sjukt jobbigt på idrotten idag, och jag har redan fått träningsvärk. Gissa hur ont jag kommer ha imorgon! Jah, men det får jag ta då. 
Jag måste göra lite mera matte nu. Fast jag vill inte. Men jag måste.
Som sagt: *suck*...

I rymden finns inga känslor

Jag är trött. Och har slutat. Tror jag. (Vi har typ ingen lärare, så man får typ gå hem).
Men jag sitter fortfarande kvar på skolan. Varför? 

Jag vill se I rymden finns inga känslor. Den verkar så bra!! Så jag ska nog dra till stan och hyra den på Hemmakväll så jag får se den. Sen måste jag göra matte. För jag gjorde ingen igår.

Is there something on your mind?

Hej. 
Jag måste försöka fixa till lite här på bloggen, för jag gillar inte hur den ser ut. Men jag skulle typ bara in och skriva nåt, så den enstaka människa som bara kanske slänger ett öga på denna blogg får något att läsa.

Först: Jag är hungrig. Fast näe, där ljög jag. Jag är inte det. 
Sen: (eftersom jag visst började på en lista eller nåt) så är jag inte lika glad idag som jag var igår. För igår hade jag ingen läxa. Idag måste jag göra matte. *dislike*.
Och sist: Har ni hört låten Is There Something On Your Mind av The Drowners? Den är bra. :) Fast jag kan inte länka. Vet inte hur man gör. Men jag ska lära mig. Så jag får länka den sen. 


Heej alla!!

Hej.
Första inlägget!!! Ahh! 
Nej, men... idag var det varmt. Plusgrader. Så jag är glad. För jag längtar till vår och sommar.
Fast imorgon ska det bli minusgrader. *dislike*. Fast det finns inget att göra åt det. 

Har inget mer att säga så... Byee!

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0