Äntligen helg


Doobidoo med familjen ^^

Må denna dag vara sista skoldagen jag är sjuk.

Hej.
Jag är sjuk. Och har varit det de senaste fyra dagarna. Hostat, snörvlat, nysit. Haft feber och ont i halsen. Usch. Och jag vill verkligen till skolan. Matten är ju så jäkla snabb! Jag kommer ju ligga x antal sidor efter alla andra då vi har matte nästa gång. Ehm. På måndag.
Så det jag gjort de senaste dagarna här är (förutom att ha jobbat matte) att ha suttit i soffan och kollat på gamla dubbade disneyklassiker på VHS såsom Lejonkungen och Oliver och Gänget. Sjukt sköna filmer. Har haft Man är väl infödd? (Låten i Oliver och Gänget där Oliver jagar Dodger som snott korven) i huvet sen måndags- eller tisdagsmorse. Den äger.

Och ja, det lär ju inte hända inom en snarare framtid i alla fall.

En timme tar en vecka här
Slå mig så att nånting händer
Visarna på klockorna går bakåt här
Jag skakar om kalendern 
Kyss mig så att nånting händer
Slå mig så nånting blöder
Elda upp mitt hus, gör det ikväll
Så det finns nåt som glöder

Jag har haft den här låten (Isarna alltså) i huvudet i flera dagar. Eller ja, igår och idag. Men det känns som många fler. Den växelvis med "Ramlar" av bästa Håkan. Men det gör inget. Båda är ju superbra.

Skolan har börjat. Läxorna har kommit. Matten. Åh. Hemska matte man måste göra varje kväll. Varje kväll fyra gånger i veckan i ett år framöver. Men a. Det ska nog funka det också. På något sätt. 

Om ni minns, så sa jag en sak i typ februari mars nån gång. Om att jag skulle lära mig jonglera innan sommaren eller eventuellt under sommaren och så lägga upp en bild eller video på när jag gör det. Lite som bevis. 
Men alltså. Det har ju inte hänt. Jag har inte lärt mig att jonglera. Let's face the truth - jag suger på det. 
Men. Jag ska öva. För att nån gång bli bra. Eller nåt. Kanske hittar jag ett nytt mål innan dess. Vem vet, liksom.

Åh Puh.


(Klicka på bilden).

RSS 2.0