I'm ninja. *hanging from the roof upside down like spiderman*

Hej. 
Jag hade inte planerat att göra något särskillt ikväll. Jag hade typ tänkts sitta hemma och se på tv, medan syster skulle ut med några kompisar på laserdome. Men så fick de några återbud och vips så var deras lag visst en man kort, så de bad mig hoppa in istället. Åh, laserdome är så himla kul. Jag kände typ två pers, men det var asroligt i alla fall. Världens adrenalinrush alltså, för man ville ju liksom inte dö. Fast de flesta där var ju asbra. Hade strategier och så. T.ex. så gick de gröna laget ihop och skyddade varandra, så man hade inte en chans. Vissa följde efter en och dödade en igen. Efter första rundan hade en kille i röda laget ca 16.000 poäng, medan jag hade 1.200. Eh. Det visar ju mina skills i detta spel. Men aja, det var ju awesome i allafall. 
Dock har alla kommit hem hit nu och ser på tv eller film eller nåt, så jag är förvisad till mitt rum. Så jag ska se på en serie nu, och ja. Inte göra något särskillt.



Och jag diggar denna telefonkiosk.
Och jag gillar att jag skrev detta för en eller två timmar sedan och glömde posta, ehe. Ha det bra, hej på er.

Det värsta är ändå då man vinkar till nån som visar sig inte vara den man trott.

Idag då jag skulle över ett övergångsställe fick jag vänta för att det kom ett tåg av dagisbarn runt hörnet före mig. Och de gick. Och de gick. Och de gick. Och det tog aldrig slut! Det kom alltid fram nya barn från hörnet. De måste varit minst hundra stycken eller nåt. Nästan.
Dessutom har jag jätteont  mina muskler precis ovanför foten. Det måste vara Taekwondon vi gjorde igår på idrotten. Eller nåt. Annars vet jag inte.
Och jag ser på första avsnittet i mitten av en väldigt gammal fast ändå ny serie  som är helt jättekonstig. Men det är kul.
305870_2126921614434_1287732663_31755440_828212427_n_large
Åh, och jag skulle vilja ha en igelkott.

I don't know about you, but I intend to write a strongly worded letter to the White Star Line about all of this.

Hej.
Titanic var jättbra. Som alltid. Det kändes lite udda att se en film man redan sett på bio. Men det var ju sjukt fint. Liksom allt blev bättre. Som det brukar på va på bio. Den var ju i 3D, och det var ju fint också. I början så blev man lite snurrig, för de hade fipplat mycket med att saker skulle komma ut ur skärmen och sånt. Men längre in i filmen vart det mycket bätte, och djupet i filmen var jättesnyggt. Åh, Titanic är en så himla bra film. Det är så fint alltihopa. Men alltid exakt samma tankar far om kring i huvudet. "Hoppas han överlever, hoppas han överlever osv.", "Rose kan väl flytta lite på sig så Jack också får plats på den där dörren i vattnet så han inte fryser ihjäl!" och "Om Rose inte hoppat av livbåten skulle Jack fått dörren för sig själv och överlevt". 
Så sant så. Och om ni klickar på den kommer ni till ett inlägg jag skrev förra året om typ samma sak. EH.

Don't panic.

Hejhej.
Jag sitter och gör läxa. Skriver fysiklabbrapport. ÅÅh det är så jobbigt. Så himla tråkigt. Så jag tänkte procrastinera litegranna, för det är jag väldigt duktig på. 


Och så kan jag ju säga att jag sett Liftarens Guide till Galaxen. För typ en månad sen. Eller nåt. I alla fall så var den bra, helt random.  Jag gillade speciellt den deprimerade lilla roboten, vars röst var gjord av Alan Rickman vem jag var ganska stolt över att ha känt igen och placerat namnet på, haha. 



En sak som dock irriterar mig är att jag inte kände igen Martin Freeman då jag började se Sherlock. Martin Freeman spelar Dr. John Watson i Sherlock, och det är han som spelar huvudrollen i Liftarens Guide till Galaxen. Det var en kompis som sa det, och såhär reagerade jag(ehe):
Jag -"Va, nä? Är du seriös? I så fall måste han ha varit en liten roll".
Hon - "Fast eh, nä, han var huvudrollen".
Jag - "Jaha.., men då måste han väl ha varit väldigt olik sig, för jag kände inte igen honom".
Hon - "Fast nä, han ser typ exakt likadan ut där som i Sherlock, bara att han har kanske lite rödare hår".
Så eh, jag kollade upp det och det var sant. (Fast iförsej så såg jag ju Liftarens Guide till Galaxen innan jag började se Sherlock så det är förlåtligt att jag missade att Watson (Martin Freeman) var killen i Liftarens Guide till Galaxen, men om det hade varit tvärt om hade det ju varit lite hemskt).
Nä, nu ska jag återgå till läxan. Och sen ikväll ska jag ju gå och se Titanic med Elina. Det blir bra.

April, april, från moder natur.



Alltså vädret måste vara ett skämt. Här kom det sol, snön försvann, folk klädde sig lättare och man kunde äntligen ta fram cykeln, (åtminstone de som haft den i källaren över vintern). Och så vaknar man upp den 1 april och inser att det snöar. Så in i bomben. Det blir liksom att återgå till vad man gjorde från ändringen från höst till vinter - ta fram vinterjackan och vinterkängorna och ställa tillbaka cykeln i källaren. Fastän det är vår. Fastän det är sommar om två månader. 

Men alltså vänta nu. Vad sa jag nyss? Två månader. Det är endast två månader kvar! Två månader (samt någon vecka eller två) tills man får sova hur länge man vill. Tills man kan strunta i saker att lära sig tills nästa dag. Tills man kan hitta på roliga saker och bada och sola och åka båt och allt såntdär. Allt såntdär somrigt. Åh vad härligt.

RSS 2.0