Det regnar.

Och jag gillar regt. Lätta luftiga, lugna och färgglada vårregn. Som doftar gott. Inte mörka och blåsiga regn. Kallt regn. Då vill jag in. 

Jag sitter i biblioteket. Biblioteket äger. Snart ska jag hem och äta, och sen halv åtta ska jag fara och fika med några.


Min midsommartårta. Mhm.

Another one fights the ducks! ...eller var det "bites the dust"??

Hej.
Nu har jag köpt en ny jacka, en ny halsduk, och ett par nya vinterskor. Så nu har jag basicly köpt allt jag ska köpa inför vintern. Eller allt planerat i alla fall. Och nej. Ni kommer inte få någon bild på dem. För ni vet ju att jag verkligen är sämst på det här att ladda upp bilder. Det är inte det att det är svårt eller nåt, för det är ju bara ett antal knapptryck, men det är liksom tiden mellan att ha tagit korten till att lägga in dem i datorn och sedan he ut dem här. Det händer liksom aldrig. 

Men i alla fall. Jag har haft asroligt på teatern idag. Vi sminkade oss gamla, och det såg faktiskt trovärdigt ut. Men det var fettsmink, så man fick smörja in ansiktet i babyolja först, och sminkborttagning sen. Och det kändes jätteäckligt. Man var alldeles fet och oljig i ansiktet. 

Och sen så har man ju varit på tupperwareparty, i brist på annat att göra. Men där fanns en massa pratglada tanter, så det var inte så dumt. Ehem.

Men han borde ta bort fjunet på läppen. Det ser ut som smuts.



Ja. I måndags var jag på bio med Elina. Vi såg Abduction. 
Och den var faktikt bra, bättre än vad jag trodde. Men visst. Den hade faktiskt lite töntfaktor i sig. Man såg Taylor fortfarande som lilla vargpojken i Twilight, och när han sa att han inte kände sig som andra, så tänkte man automatiskt "det är ju för att du är en varg". Mhm. Lite konstigt. Och så var det många gånger man som bara slog ut med händerna för att ba "pfh!" om ni fattar. Dessutom, slutet var sämst. Enligt mig. Men svenske skådisen Mikael Nyqvist var med. Enda amerikanska filmen jag sett han i.
I allafall. Jag förstår inte varför det är 15årsgräns på den. Det måste ju bero på att det är lite våld i den. Men alltså va. Det är typ inte våldsamt alls. Det är typ mer våld i Batman. Fast den hade kanske 15årsgräns den med... Äh, det var lite löjligt i allafall. 
Men. Den är värd att se. Tycker jag. Den var lite rolig. Faktiskt.
Men ni får själva gå in på Sf och kolla handling. För jag orkar inte skriva det här.

Släng ner nyckeln min fina, och få mig av den här jävla gatan.

Åh. Vi spelar Håkan Hellström på musiken. Shelley. Längtar tills på fredag.  



Och jag spelade in 2 steg från Håkan i fredags. Så jag ske se den snart.

They should've left him alone.


Ser på film. The Bourne Supremacy, som bilden säger. Den är bra. Riktigt bra. Den är uppföljaren till filmen The Bourne Identity som gick förra veckan och som var jättebra. Och nästa uppföljare, (trean alltså), kommer gå nästa lördag. Och den är nog också bra. Hoppas jag. Etten var bra, så förhoppningsvis är uppföljarna också bra. Fastän det oftast inte brukar vara så. Men det kan ju ske undantag.

Plötsligt tog tiden slut.


Jaha. Nu sitter jag och försöker skriva på en idrottsrapport om min egna träning som ska lämnas in innan veckans slut. Och den ska baseras på ett test alla skulle gjort förra veckan. Fast, det blev ju inte alla som vanligt. Och däribland jag, eftersom jag för en gångs skull har varit sjuk. Och som det är med mig. Blir inte sjuk ganska sällan. Men blir riktigt sjuk då jag väl blir sjuk. Och nu sitter hostan kvar. Hostan och den sablans värken i revbenen sitter kvar. Så jag har inte lust att stepp-testa på en bänk eller bip-testa mig eller styrketesta mig då jag inte ens kan andas klart liggandes på rygg. Menmen. Jag vet inte hur det ska bli. Jag måste ju få lämna in den lite senare antar jag. För jag har ju inget att gå på.

Över till mitt jästjagande. Jag hade tänkt baka surdegsbröd ikväll, för jag har gjort en surdegsstart och allt och tänkt att "Nu bakar jag mellan mina matte och idrottsläxor". Men nä. Jag hade ju ingen jäst hemma. Såklart. Så cyklade till en miniaffär och skulle köpa. Men. Det hade stängt. Så jag for hem. Och kollade upp några affärer. (Och kanske slöade lite också.) Såg att ica var öppet, hade totalt glömt bort att de fanns innan (tänkte bara på konsum men visste att de hade stängt), så jag cyklade dit och fick äntligen köpa min jäst. Så. Nu är det bara att baka! Kommer hem och upptäcker att det tar en jävligt lång tid. Och att jag behöver en hushållsassistent. Och jag har ingen aning om vart den håller hus. Så jag bestämde mig för att skita i allt. För i kväll alltså. Orkar inte sätta igång nåt nu då jag inte ens har allt som behövs. Så läxa blev det istället. Får baka ut den imorgon istället. För jag tror jag slutar tidigt då. Typ vid lunch. Åh. 

RSS 2.0