The Blanks

Ted's acapellaband i Scrubs.



Och jag vet att den är sne, men jag kan ju inte sånt här. Det var ju första gången att lägga in såhär och nu får den vara sne. Texten som inte syns är inte så viktig, men en text som är lite kul men som inte syns helt är denna:
"Rob (han som spelar Todd) stole these scrubs from the set 2 years ago He still keeps them in his car."
HAhaha.

Hambugare med ananas låter inte gott.

Teater. 
Idag såg jag en liten grabb i en blå overall, rutig basker och med en liten skinnryggsäck. Och han var inte typ åtta utan mer som två eller tre. Han gjorde mig glad, för han var så cool. Det är inte ofta man ser en så cool två/tre åring. Så det var kul. Och så såg jag att någon hade lindat in en lyktstolpe i en stickad halsduk (eller något sådant). Det är kul att någon försöker göra Umeå lite finare.

Musik.
Mitt lov har varit bra. Fyllt av påskägg och sömn. Lite kompisar och efterrättslagning, och så läxor förstås. Men det har varit bra. Jag är ändå hyfsat nöjd. Med allt. 
Molly är här. Hon sover under bordet. 
Lyssna på den här. Den är bäst. Och nej, den öppnas inte i samma fönster.

Vad väljer man?
Det är bara 6 veckor kvar till lovet. 51 dagar om jag såg rätt på nedräkningen på Midgård. Tänk. Sommar. 
Och så har jag börjat virka förresten. Igen alltså. Små saker som man kan he någonstans. Jag får väl se vart. 
Och jag fyller ju år snart. Högst på önskelistan: jongleringsbollar. Inför min framtida jongleringskarriär.




Det skulle stå Ellen och inte Elle i förra inlägget.

Nu är det slutstädning på rummet och en hög med läxa som gäller.











Älska Vänner!!

Fånga!



Nu så har man varit på picknick på ett tak här i Ume me Elle, Natalie och Amanda. En fin dag.

Och jag vill också dansa, men inte än, kanske sen.



Jag har inte uppdaterat på länge nu. För jag har inte haft tid. Jag sitter just nu med läxan. Jag har så mycket läxa. Hm. Det är lite synd. För man får ingen tid över. Jag var till och med tvungen att tacka nej till en mysig natt på ett tak någonstans här i Ume med mina kompisar och en massa filtar. Läs här och här om deras fina natt. Lite deppig är man att man inte kunde vara med. Men sånt är livet. Man kan inte få (i det här fallet göra) allt.

Jag hade webbdesignprov idag. Jag tror det gick bra. För sidan såg likadan ut som den jag skulle avbilda som fanns på papperet. Mer utförlig tänker jag inte förklara. För jag kan inte det. Det skulle vara för svårt. 

Inspiration. Jag behöver inspiration. För jag har insppirationstorka. Verkar det som. För jag kan inte skriva någonting. På min svenskauppgift alltså. Jag önskar man bara kunde lämna in något flumpapper. Undrar om det skulle funka. Eller funka och funka, funka gör det väl. Frågan är väl vilket resultat man skulle få. 

Och snart är det påsklov. Det ska ändå bli skönt. Även fast man kommer ha läxa hela veckan. Men lite tid kommer man nog ha över åt lite kuliga saker. Bara två dagar kvar. Eller om man tänker mitt sätt - en dag kvar. Pick one.

Vem vet? Inte jag.



Ja, då har man varit och sett Glada Hudik teaterns film "Hur många lingon finns det i världen?" på bio med Elina. Helt underbar film, ni måste se den! Verkligen.
Den var hur bra som helst. 

Det lite sämre är att man kommer hem och tänker "Nu ska jag göra bort kemin som ligger i ryggan", och så inser man att det är sin tur att ta med fika till imorgon. Så det är bara att sätta igång och baka. Rulltårta. Inte för att det är tråkigt eller jobbigt att baka - tvärtom! Utan det var bara att jag har lite annat att göra. Egentligen. Men jag får väl klämma in det ändå. Och på tal om imorgon så ska vi under andra biologilektionen (ja, vi har två stycken biologilektioner på en dag) ha engelska (!). Och öva olika accenter. Tror jag. Nånting med engelska var det i alla fall. Och engelska är ju kul. :)

Och jag har tänkt på en sak. Påsklovet är ju bara om en vecka!! Jag undrar om jag är den enda som skulle vilja ha det om två veckor, då det egentligen borde vara. För jag har så mycket att göra innan lovet. Skulle vara skönt att ha mera tid. Och sen är det ju första maj! Valborg. Och det är ju härligt. Det betyder vår.

En bil blockerar skywalken

Nu blire Desperate Housewife. Och sen eventuellt Cougar Town. Och därimellan någon gång lite dammsugning. 


Den lilla tomten i min garderob



Matteprovet är gjort. Guuu så skönt. Och jag trodde nästan jag skulle dö innan. Alltså på riktigt. Men det gjorde jag inte. 

I fredags var jag med Sofi och Co. hos Sofi. Vi hade jättekul. Vi åt tacos och såg på Trassel. Så himla bra film!! Jag ville se den på bio, men så slutade den gå, eller egentligen inte, men den gick bara på svenska, och då vill man ju inte se den. Men nu fick jag se den, och den var så bra! Riktigt lyckad. Men äre bara jag som tycker killen, Flynn Rider, ser ut som 27?  :)

I lördags for vi till mormor. Det var ju trevligt. Det är alltid kul att vara där. :) Och så såg vi på The Nanny Diaries eller något sådant hette den i alla fall. Den var ju faktisk ganska kul. Och förstås så gjorde jag läxa. Ända in på lördagskvällen. Inte för det är konstigt. Men det är ju lite drygt.

Och så igår så skulle jag äta ananas. Men den smakade svinäckligt. Typ söt aceton (nagellacksborttagning). Hur äckligt som helst. Den var väl gammal eller bara allmänt dålig helt enkelt. Och så såg jag på filmen Taken. Den var ju hur spännande som helst! Satt typ i soffan och ba: Neej!! Då det gick dåligt för han i filmen. Och blev typ lite skraj för att fara till Franktike. Men den var bra. Se den. 

Och nu ska jag göra franska. Fast först äta glass.




RSS 2.0