Tre rätters middag.

Ja, då har man då varit duktig och stått i köket hela kvällen och bjudit på en tre rätters middag. Till förrätt lagade jag Jamie Olivers Mozzarella Sandwich's med en slags parmaskinka jag inte kommer ihåg namnet på, och till varmrätt blev det Boboti; en afrikansk slags paj utan skal som serveras med ris och olika frukter. Och till efterrätt blev det varm chokladfondant med hallon och vaniljglass. Mums. 
Som vanligt blir det inga bilder. EH.

The Lion's Roar



Lyssna på denna. Den är bra.
Idag hade vi friluftsdag på skolan. Jag gick på Zumba och curling, för jag hade inte gjort någon av dem förut. Det var ganska kul faktiskt, och jag skulle kunna tänka mig att göra dem igen. Men man höll typ på att frysa ihjäl i curlinghallen. Inte så konstigt eftersom det är is.
Nä men nu ska jag ta och räkna lite fysik så jag får det bortgjort. Och sedan ta och se sista utkommna avsnittet av Sherlock! ^^

Min nyaste besatthet.




Åh, Sherlock, Sherlock, Sherlock. Åh han är så bra! 
Om ni sett filmerna och tyckte om dem, är väl detta lovande. Men om ni inte tyckte om dem gör det inget. För jag gillade dem inte heller. 
Men den här serien däremot. Jag är lite besatt. Åh, den är så smart, så himla bra gjord och så rolig! Se serien. Den äger verkligen.
Benedict gestaltar Sherlock så himla bra. Helt perfekt. 
Jag längtar tills säsong tre kommer ut.

Oskar

I helgen var jag hos lilla söta Elsa och firade hennes tvåårsdag lite i förtid. Hon har blivit så stor nu, och hon pladdrade på som bara den. Innan vi for hade jag knåpat ihop denna lilla krabat åt henne, som jag döpte till Oskar, bara för jag tyckte att han såg ut som en Oskar.
Mönstret är taget härifrån, men jag gjorde lite ändringar, som att ta bort "magen", filttyget samt "öronen",  och virkade till en liten keps på fri hand istället.

RSS 2.0