Åh, den här helgen har varit så himla bra.

Jag började den med att på fredagskvällen fara och bränna upp min fysikbok med en massa fint folk. Det var nog den finaste elden jag sett på länge; full av brända gamla matteC&Dböcker, fysikböcker, och anteckningsblock av olika slag som åts upp av lågorna, haha. Så himla vacker syn.

Helgen fortsattes med att vakna med känslan av att inte behöva göra någonting, vilket var hur härligt som helst. Så jag gick till hamnis och såg på teatern "Sårskorpor" som faktiskt var ganska kul. Sedan drog jag till Ellinor för att vi skulle ha sista "Halv åtta hos mig"-kvällen hos henne, och vinnaren av allt blev Hanna.

Söndag börjades med lite bakning av blågröna drömmar, med inspiration av de väldigt vackra "kakmonster"-cupcakesen jag och Elina bakade förra helgen...
...och igår så var det bara en lekdag på skolan, med fika, brännboll och leken maffian. 

Så i dag var det skolavslutning. Redan. Jag kan inte riktigt förstå att det hänt, då det gått så fort. Jag var dock inte på skolan idag eftersom kära syster tog studenten, men hörde att det varit ett awesome Sagan Om Ringen-tema på avslutningen i år. Lite synd att jag missade den, men det gjorde inte så mycket. Mötte ialla fall upp med tjejerna och Fredrik, och så käkade vi lite glass innan vi gick hem.
Var nyss ute på en promenad in mot stan, då jag plötsligt hörde någon sjunga "The Water" av älskade Johnny Flynn (som är den bästa sångaren någonsin vid sidan av käraste Håkan). Så jag vände tvärt och småsprang mot sången, vilken visade sig komma från skolavslutningsfestivalen där det uppträdde några midgårdare. Så jag lyssnade lite på dem, men gick sen hem igen för det blev kallt. 

Dessutom:
Då jag gick hem igår så skulle jag korsa gatan vid en t-korsning, och efter att ha tittat åt båda hållen och gått ner på gatan ett steg så kom jag på att jag glömt titta rakt fram, där det kom en bil. Så självklart stannade jag och lät bilen köra förbi innan jag korsade gatan. Men poängen är att jag är säker på att det var min gamla NO-lärare Magnus som satt i förarsätet, och han såg ganska sur ut. Oops.

Hej på er.

Jag lyssnar på Bo Kaspers Orkester och pluggar fysik inför det sista fysikprovet imorgon. Sedan är det slut. 

Och det är en cirkus i stan, precis vid platsen där vi spelar brännboll på skolan. Så efter idrotten idag gick vi och hälsade på djuren. Vi såg en elefant. Han var jättefin. Och jag tror inte jag sätt en elefant på så nära håll, inte vad jag minns i alla fall. Han såg nästan overklig ut. Nästan som om han var en 3D animation som bara var där. Och åt gräs.

RSS 2.0