Cecilia, I'm down on my knees, I'm begging you please to come home, come on home.

Hej på er.
Jag sitter och gör helt värdelösa saker och undviker läxa. Snart måste jag ta tag i det. Uhh.
 
Idag såg vi föreställningen Pandora som estet-treorna satt upp. Den var helt okej. De är duktiga, estet-folket, men jag tyckte inte historien var jättebra. Den var mest förvirrande och oförklarande och full av tystnad då det var för många karaktärer och ingen sa något ibland. Men annars var den bra. Ingenting kommer dock klå Hitta Joppe som vi såg i ettan, som 92-erna gjort. För den ägde verkligen. 
 
 

Masquerade! Hide your face so the world will never find you

Hej.
Idag har jag varit hos Sofi med Hanna och Hanna och pysslat och sett film. Vi såg The hound of the Baskervilles för att det hör till en engelskauppgift där vi ska jämföra en bokklassiker med en film av den. Den var helt okej, dock lite tyst. Jämfört med den var nästa film vi såg nästan lite för full av musik; vi såg Phantom of the Opera efteråt som jag aldrig sett förut. Den var jättebra och musiken var jättebra. Jag tyckte om den :3

I helgen var jag med Rebecca och Ellen och vi gjorde chokladpraliner med smak av lime, pepparkaka, hallon och oreo. Sedan var jag ett tag på stan då det var skyltsöndag i söndags, och sen har jag mest gjort läxa. Men det har varit en bra helg. 
 

I don't know anything about you

Jag längtar tills imorgon. För då är det seminarium och jag slipper denna läxa. Den är så himla tråkig. 
 
Idag såg vi Sjunde Inseglet på historian. Snacka om långsam film. Den är bara ca 1,5h men den känns som så mycket längre. Jag har varit jättetrött hela dagen idag, och den filmen gjorde det inte särskillt mycket bättre. 
 
Finaste Johnny.

Världens ände.

Hej. 
Jag tror att jag håller på att sucka ihjäl mig av tristess av världens kanske tråkigaste läxa som jag bara vill skjuta fram så långt som mojligt. Men den ska in idag så det går inte. Usch jag vill inte. Jag ska skriva en essä om kvinnosynen i medeltidens litteratur och det är så himla oinspeirerande så jag vet inte vad. Kunde inte vår svensklärare kunna komma på någon lite mer motiverande uppgift? Åh så himla tråkigt. 
     Men högen av uppgifter som liksom hotat med att rasa över en har krympt betydligt i alla fall.
Det känns bra.  
 
Här är en babykänguru?  jag tycker lite synd om. 
 

Det här med rubriker är klurigt

Hej igen .Det har gått ett tag nu. Fyra månader närmare bestämt. 
Det har hänt mycket - det har varit sommar. Och jag har inte orkat skriva eller uppdatera någonting under hela sommaren eller dessa månader sedan skolan började. 
Men nu ska det bli lite ändring. Jag ska berätta lite vad som hänt och lägga upp lite bilder, jag har massor av bilder, och så typ återgå till det normala, (det normala innan jag tog denna megapaus från bloggen som inte kräver särskillt mycket egentligen men ja) och uppdatera lite då och då. 
 
Min syster har tagit studenten, och jag har slutat tvåan (och nu börjat trean vilket känns underbart). Jag har sommarjobbat, firat midsommar med Elina, åkt med pappa och hälsat på andra syster med familj och sett Diggiloo (vilket var en himla bra show även fast alla typ tror det bara är gamlingar som ser på den men det är det inte). I slutet av juli stack jag och Elina till Östersund och gick på Storsjöyran (en festival för de som inte vet, det är faktiskt otroligt många som inte har en aning om vad det är..) från torsdag till söndag där vi såg: Eldkvarn, Magnus Uggla, Norlie och KKV, LalehThåströmGlasvegas, Kapten Röd, Markus Krunegård, En kille jag inte visste vem det var men som var helt okej, Patti Smith(!), Den Svenska Björnstammen och Lars Winnerbäck. Den bästa artisten under hela festivalen var helt klart Patti Smith, för hon ägde ägde ägde verkligen, och jag stod ända längst fram vid stängslet och stämningen var helt underbar även fast det spöregnade och man var blöt (fast jag var smart nog att ha med mig regnkläder och stövlar så jag klarade mig ganska bra och blev bara blöt om armar och huvud) och Patti var jättegullig och var jätteduktig och även fast jag egentligen inte kunde så många av hennes låtar sjäng man med till alla och man ville inte att hennes tid skulle ta slut, men när den väl gjorde det var jag ändå så himla glad och det var verkligen det bästa av hela festivalen. 

Jag har också under sommaren varit med kompisar och picknickat och haft grillkvällar och plockat blåbär och bakat och fikat och sådana trevliga saker. Och badat lite. Och bara chillat förstås. 
 
Bilder kommer väl sen. Ehm. 

RSS 2.0