Åh jag älskar bokrea.


Bokreor äger. Jag var på den igår, och köpte tre böcker, varav en var Cirkeln. Cirkeln säger alla är absolut jättebra. Så jag tänkte liksom "give it a shot" och se om den var värd det. Den var ju inte dyr, endast 59 kr, så det är ju inte nåt att klaga om. 

Idag hade vi ju bad på idrotten. Och ja. Jag gillar bad. Så det var ju kul. Fast ryggplasket jag gjorde i försök till en volt var mindre kul. Men ja, man måste ju alltid försöka. 
Imorrn blir det chilldagen, musik, hål och sen samhälls. Det blir ju perfekt med tid för läxor under skoldagen, så slipper jag dem i helgen. Har liksom inte tid med dem då.

Glad fettisdag!

Mm, semla utan mandelmassa. Semla med hallon istället. Mycket godare.
Här är en bild på semlorna som jag och Rebecca bakade förra året.

I'm running with a gun that's gonna shoot my playmates down.


Risigt väder vi har. Snö överallt. Idag blir det städa, lite läxa och typ bara vara. Eller nåt. Har liksom inga planer.
Åt en blåbärscheescake igår på Schmäck. Tänkte att den skulle vara jättgod, syrlig samt söt och smaka mycket blåbär. Men nä. Inte det inte. Den smakade inte blåbär. Var inte syrlig heller, utan smakade bara som typ dålig vanilj. Konsistensen var jättekonstig, lite gummiaktig sådär. Inte alls enligt mina förväntningar. Så om ni går på Schmäck nån gång, ta inte blåbärscheescaken. För den var inte god.

Superhjältar i tajta trikåer


Intressant diskussion.

Min hjärna känns som mos just nu. Och jag har lite ont i huvudet då jag ramlade (av en viss anledning dock) lite för hårt och slog huvudet i en klädställning. Fast det har ingenting att göra med mos-hjärnan. 

Igår var vi på denhära mässan på Nolia och lyssnade på Adam Tensta och kollade på olika universitet och utbildningar. Jag tog typ alla kataloger och fick en tygväska av ett univesitet (Linköpings tror jag) som jag hedde allt i. Den blev tung.

Kram på alla hjärtans dag!


Något som jag inte direkt firar. Men ändå. Man fick gratis geléhjärtan i skolan.
Och jag fick en ask med gelé och chokladhjärtan i alla-hjärtans-dag-present av sötaste mormor.

Äntligen matteprovet bortgjort. Så. Himla. Skönt. Nu har man tid med andra saker. Typ baka och läsa och sånt. Fast imorgon är det fysikprov, så än är man inte riktigt ledig. Men i morgon kväll. Då måste man inte plugga inför prov. Åh. Då tror jag jag ska ta och åka lite skidor.

Egentligen är du inte kär i mig, och egentligen är det okej med mig, för jag blir aldrig kär i nån, sånt där är slöseri med tid.

Hej. Idag åts årets första semla. Mm. Och jag ägde på idrotten idag ska ni veta.

februari 5, 2012, kl: 01.03 - hittar denna.

Och jag åt en supergod kladdkaka.

Jag vet inte riktigt, känns liksom... konstigt på något sätt.

Hejhej. 
Vad är det med teaterpaketet egentligen? Jag känner att vi är lediga från det väldigt mycket. Låter kanske konstigt att en elev klagar på att sluta tidigt, men jag menar liksom: varför läsa kursen om man många gånger inte har lektion?

Jaja. Idag så sparkade jag hem (älskar sparkföret just nu, perfekt!) eftersom jag slutade tidigt. Eftersom jag inte hade någon teater. Egentligen ingen matte heller. Eller fysik. Och jag hade inte behövt komma på svenskan. Så jag skulle kunna varit ledig idag. Men eftersom jag inte visste om att jag inte skulle ha teater så lämnade jag matten och fysiken i skåpet och var tvungen att åka dit ändå. Men nu har jag ju räknat allt man skulle, så jag slapp hemläxa i alla fall.
Ja det var väl det.

RSS 2.0