The Predatory Wasp Of The Palisades Is Out To Get Us

Thinking outragesly I write in cursive, I hide in my  bed with the lights on the floor.
Wearing three layers of coats and leg warmers I see my own breath on the face of the door. Oh, I am not quite sleeping. Oh, I am fast in bed. There on the wall in the bedroom creeping, I see a wasp with her wings outstreched.


Simon och ekarna.

Nu har jag varit med Elina och sett Simon och ekarna. 
Den var bra. Riktigt bra.
Länge sen jag såg en sådan bra film. Speciellt en svensk film.
Åh ni måste se den. 

Handling (tagen från Sf):

Simon växer upp i en arbetarfamilj i utkanten av Göteborg under andra världskriget. Trots en kärleksfull uppväxt känner han sig annorlunda och utanför.


Simon är väldigt begåvad och mot hans föräldrars gillande söker han sig till de skolor och utbildningar som en arbetarunge normalt inte söker sig till. Där möter han Isak, son till en förmögen judisk bokhandlare som flytt undan förföljelserna i Tyskland. De två pojkarna och deras familjers liv vävs samman samtidigt som kriget rasar i Europa.

Gillar att det är den 25 januari och tomtarna fortfarande står kvar i mitt rum.


Nu är det dags att ta bort julpyntet.
Jag vet. Jag är jätteseg. Man till mitt försvar har jag faktiskt inte haft så mycket tid. Jag har gjort andra, mer vettiga saker som man har nytta av. 
Och så ska jag räkna lite matte. Det är inte så farligt mycket nuförtiden. Det funkar ganska bra. Känns skönt. 

Sen i morgon är det ju öppethus på Midgård, och det kommer ju bli jätteroligt. Jag tycker sådana saker är himla kul faktiskt. Träffa folk och visa grejer och sälja kakor och visa mer grejer. Så morgondagen blir bra. Förutom att det är skridskor på idrotten. För jag är inte den bäste på skridskor, och skolans skridskor är låååångt ifrån de bästa. 

Men ojojojdå!
Jag insåg just att min blogg har blivit ett år och en dag gammal!
Grattisgrattis bloggen! 
Åh vad hemskt det där lät. Men ah. 
Konstigt, det känns inte som om det var så länge sedan. Ett år. Det har gått fort. 

I don't care about your so damn good excuses.

Nu ska jag gå och lägga mig. 
396339_323923490980762_230382797001499_972795_392028558_n_large
Awesomeness. Denna person måste ha enorm fingerfärdighet.

Today is gonna be the day that they're gonna throw it back to you.

(Har ingen aning om vart jag hittade denna.)
Hejhej. 
Idag så slutade jag tidigt så jag tog bussen (händer inte så ofta) och gick hem. Hade liksom planerat att kunna göra matte under dagen så jag skulle slippa sedan. Men då blev det strömavbrott och jag fick gå omkring med en ficklampa inne för att hitta en tändare. Och eftersom det då inte fanns så mycket att göra och det var kallt inomhus gick jag ut och hämtade lite ved. Fyfan vad kallt det var. Jag fick snö i skorna, och trodde mina hälsenor skulle frusa ihjäl. Sedan kom strömmen tillbaka, jag gjorde upp eld och satte efteråt igång med att göra pannkakor som jag stod och stekte i över en timme och jag var superhungrig. Sen då jag ätit så blev jag trött så jag orkade inte göra någon läxa. Inte idag. Så det slutade med lite gitarrspel och dator. Eh. 

The official Charlie McDonnel muppet


Och nä jag fattar inte hur man får videon i mitten så ni får leva med att den ser ut såhär.

Seems the decency never came naturally to you.


Åh jag lyssnar på en spellista som påminner mig om sommaren <3

Furry ball - Cat or Rabbit?

Abbreviations...

Vi skulle få leva här


Åh jag fryser om händerna. Och det är fredag. Något jag inte riktigt förstod  då jag klev upp. Det kändes så konstigt. Hela veckan har kännts konstig. Det känns som om vi alrdig haft lov, dock ändå känns det ganska chill i skolan just nu. Och veckan var ju så kort också. Dessutom är ju mina fredagar jättechill. Musik, teater och samhälls. Och nu så ska jag ju ha svenska istället för psykologi så hela schemat kommer bli bättre - svenska är roligare än psykologi. 

Imorgon blir det lite matte och fysik. Och städa bort julen. Typ det. Ja. Åh så kul. 
Vi ses.

Why the world won't end in 2012.

Charader är bäst

Fina minnet från julen 2011.
Min vackra gestaltning av en blåklocka. Ehm.

Gott nytt år allihopa! Ännu ett år har gått. Och ett nytt kommit. Tiden går fort.
Nyårsafton firade jag med Elina vilket var himla skoj! Vi gjorde crème brûlée med mitt nya crème brûlée-set som jag fick i julklapp, gjorde jättegoda chokladrandiga manänger som var lite kolaaktiga, och vi skapade våra egna supergoda och snygga drinkar; Pink Grenade och Kwiwi. De ägde.

RSS 2.0